Ett lejon i familjen

Lilla trassel är född i lejonets tecken, och jösses vilket litet lejon hon är! Ni vet såna där korkade människor man ser i dokumentärer på tv, som skaffat ett vilt djur och har som husdjur, som förr eller senare får erfara den hårda vägen att djuret är helt opålitligt, trots det urgulliga yttre det besitter, precis så har vi det med lilla trassel. Hon är ju sååå bedårande söt att man bara måste krama och pussa på henne hela tiden, och det är så mysigt att hela kroppen blir varm. 

Och lika plötsligt som de korkade människornas husdjurslejon på tv slår klorna i dem, hugger minitrassel med sina klor och sitter som en sugkopp i ansiktet. Hon är fullkomligt livsfarlig! Både jag och maken bär synliga sviter av hennes små tassar som besitter en enorm styrka och rakbladsvassa naglar.

Ändå finner vi oss själva med att göra som de korkade människorna på tv, vår lilla lejonunge är ju så oemotståndlig att vi bara måste försöka oss på att kela med henne trots att det känns som man leker med döden, jag försöker taktiken "snabbt in snabbt ut", men tji fick jag, trassel var återigen snabbare. SWOOP!

bilden är googlad

Tankar och åsikter
Ditt namn: Liza - Mamma till Joline

Ja kollektionen är helt underbar. Joline är en riktig Newbiebaby :)

2011-02-14 @ 09:40:48
Din blogg: http://lizagood.blogg.se/

Tankar och åsikter:

Namn:
Om du kommer tillbaka!

E-postadress: (endast för mina ögon)

Din blogg:

Tankar och åsikter:

Trackback
RSS 2.0