Jag är så jävla snygg och bra!

Alltså, jag är lite bekymrad. Jag tycker att läsa bloggar är bland det roligaste som finns och spenderar gärna några minuter överbliven tid framför datorn. Naturligtvis finns det bloggar man verkligen följer och kikar in på med jämna mellanrum för att hämta inspiration, bli glad eller vad helst nu just den bloggen ger en. Då och då trillar man in på någon ny blogg och med tanke på hur många männsikor i vårt avlånga land som faktiskt bloggar så gör de flesta kanske inget vidare intryck alls, utan blir snabbt en i mängden som man glömmer ganska dierkt efter att sidan stängts ned. Då och då kommer man däremot in på någons blogg som verkligen ger ett intryck, och det här intrycket mina vänner, behöver inte nödvändigtvis vara bra!
Jag blir uppriktigt talat så illa berörd av en del unga tjejers bloggar. Visst har vi länge önskat att tjejer ska få bättre självförtroende, ta för sig mer osv. men nu har det väl ändå gått till överdrift, eller åtminstone åt fel håll. Superunga tjejer sitter framför webcameran och tar semipornografiska bilder på sina nästintill utmärglade kroppar med jättebröst och skriver fula, snuskiga ord och berättar på tok för mycket om sig själva, och alldeles för privata saker, där jag tvivlar på att ens hälften är sant. Naturligtvis är det väl superdupercoolt att komma till skolan och ha en blogg med flera tusen besökare om dagen och 127 kommentarer på varje inlägg. De skriver om att de tycker att de är så jävla snygga och bra och alla haterz kan dra åt h-vete!
Jag tycker det är sorgligt, jag vet ju själv hur vuxen jag ansåg mig vara när jag var 18 år, för att inte tala om när jag var 21! Och nu då, ynka 7 år senare inser jag vilken oerhört barnslig intällning jag hade till så oerhört mycket. Jag tror inte att dessa tjejer inser att något som publiceras på webben inte försvinner bara för man själv plötsligt vill det. Kul när man sitter på arbetsintervju när man är 32 och bloggeran i ens liv känns sååå förbi, och man alltid kommer bli bortvald, för let´s face it, vem vill anställa en person som poserar i en super push-up och små hotpants som skriver om hur kåt man är?? Och om man ska vara krass så är det nog få som kommer ha något för sin blogg eftersom alla 16-22åringar inte kan bli som Kissie och göra sig en karriär på cirkusen.

Jag önskar bara att de inte fick så mycket uppmärksamhet för sina oerhört uppenbara trick att få just det. Jag kommer i alla fall inte gå in på dessa bloggar mer än eventuellt den gång jag snubblar över dem av misstag!

Tankar och åsikter
Ditt namn: Caroline

Ja usch man blir mörkrädd. Och man undrar vad deras föräldrar pysslar med...Vart tog privatlivet och självrespekten vägen?



Bra skrivet!

2011-03-10 @ 23:10:45
Din blogg: http://carolineofmalmo.blogspot.com
Ditt namn: Att vara någons fru

Ja vad ska man säga? Det är en epedemi.

2011-03-11 @ 08:09:10
Din blogg: http://www.attvaranagonsfru.se

Tankar och åsikter:

Namn:
Om du kommer tillbaka!

E-postadress: (endast för mina ögon)

Din blogg:

Tankar och åsikter:

Trackback
RSS 2.0